Редактор: e-mail: кадри bTV, БулфотоЗоран Заев обърна плочата. След онова интервю, което беше

...
Редактор: e-mail: кадри bTV, БулфотоЗоран Заев обърна плочата. След онова интервю, което беше
Коментари Харесай

Анализаторът Коста Филипов: Зоран Заев обърна плочата, говори против България, за да се хареса на избирателите

Редактор: 

e-mail: 

кадри bTV, Булфото

Зоран Заев обърна плочата. След това изявление, което беше предопределено за българска аудитория, той се върна към тезите, които се харесват на гласоподавателите в Скопие. Това сподели в студиото на bTV Коста Филипов, публицист и анализатор. Според него държанието на властта в Северна Македония е такава, „ тъй като по този начин сме ги научили “.

Според Филипов това, че нашата позиция не е доста ясна в Европа, е неточност на българската външна политика. „ В Сверена Македония умеят да работят с интернационалната общественост. Те имат традиция да интернационализират всички свои проблеми, да се показват като дребна страна, на която би трябвало да се оказва помощ “, сподели още анализаторът. Според него държанието на министър председателят на Северна Македония е показателно за връзките сред двете страни, а сега антибългарската акция край Вардара се ускорява.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР